Meest gestelde vragen

Dit is per route verschillend in verband met de wisselende openingsdagen van de (horeca)bedrijven. Per route is aangegeven op welke dagen de route te fietsen is.

Alle routes starten rond 11:00 uur.
De meeste fietsers zijn uiterlijk 17:00 uur weer terug bij het startpunt.

Reserveren kan telefonisch of per mail:

  • 0521-551278
  • info@fietsproeverij.nl

Het arrangement kost €24,95 p.p.
Per route staat beschreven wat deel uitmaakt van het arrangement. Voor cadeaubonnen wordt een klein bedrag voor de administratiekosten gerekend.

Bij de startlocatie kan het arrangement worden afgerekend. Hier ontvangen jullie de route en de vouchers.
Groepen kunnen, indien gewenst, een factuur ontvangen.
De cadeaubon wordt vooraf betaald.

Bij de reservering kunnen ook fietsen gereserveerd worden. De prijzen zijn:

  • Standaardfiets: €9,50 p.s,
  • Elektrische fiets: €25,00 p.s.
  • Tandem: €25,00 p.s.

Voor tandems wordt eenmalig €25 gerekend voor bezorgkosten van de fiets(en) bij de startlocatie. Wanneer er niet voldoende elektrische/standaard fietsen voorradig zijn, kan ook voor deze fietsen eenmalig €25 worden gerekend. Dit wordt vooraf gecommuniceerd.

De pruverijen zijn een verrassing, maar er kan altijd rekening gehouden worden met (di)eetwensen. Dit kan vooraf worden doorgegeven bij de reservering.
De meeste pruverijen zijn (wisselende) hapjes bij horecagelegenheden. Te denken aan koffie met iets erbij, een tussengerecht, een lunchgerecht en een borrelgerecht.
De meeste drankjes zijn exclusief. Mocht een drankje inclusief zijn, dan staat dit vermeld op de voucher die jullie bij de start ontvangen.

Cadeaubonnen kunnen besteld worden via het contactformulier of door rechtstreeks een mail te sturen naar info@fietsproeverij.nl.

Let op: I.v.m. de ingevoerde btw-verhoging en verbetering van het arrangement wordt er bij inlevering van cadeaubonnen uitgegeven voor 1 maart 2019 een toeslag van €5 per persoon gerekend. Dit gaat om alle bonnen met in de code het jaartal 2016, 2017 of 2018 en om de bonnen uit 2019 tussen 201910 en 2019230. Bedankt voor het begrip.

De cadeaubon is geldig tot 2 jaar na ontvangst.

Uiteraard houden wij graag rekening met (di)eetwensen. Deze kunnen doorgegeven worden bij de reservering.

De Drents-Friese Woldroute is geschikt bevonden voor scootmobiel en handbike.
De Kolonieroute is met een kleine omleiding ook toegankelijk.

Het gebruik maken van onze arrangementen is op eigen risico. Te allen tijde moet er aan de verkeersregels gehouden worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade.

De routes zijn zorgvuldig uitgezet. Uiteraard kan het een keer voorkomen dat een pad onverwacht niet begaanbaar is, daar hebben wij helaas geen invloed op. Mocht u niet verder komen op de route neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zullen u dan helpen de weg te kunnen vervolgen.