Meest gestelde vragen

 • Alle routes starten rond 11:00 uur.
Dit is per route verschillend in verband met de wisselende openingsdagen van de (horeca)bedrijven. Per route is aangegeven op welke dagen de route te fietsen is.
Reserveren kan telefonisch of per mail:
 • 0521-551278
 • info@fietsproeverij.nl
Het arrangement kost €24,95 p.p. Per route staat beschreven wat deel uitmaakt van het arrangement. De pruverijen zijn een verrassing, maar er kan altijd rekening gehouden worden met (di)eetwensen. Dit kan vooraf worden doorgegeven bij de reservering Voor cadeaubonnen wordt een klein bedrag voor de administratiekosten gerekend.
Bij de startlocatie kan het arrangement worden afgerekend. Hier ontvangen jullie de route en de vouchers. Groepen kunnen, indien gewenst, een factuur ontvangen.
Bij de reservering kunnen ook fietsen gereserveerd worden. De prijzen zijn:
 • Standaardfiets: €9,50 p.s,
 • Elektrische fiets: €25,00 p.s.
 • Tandem: €22,50 p.s.
 • Er kan eenmalig €25 gerekend worden voor bezorgkosten wanneer er bijvoorbeeld niet voldoende fietsen voorradig zijn. Dit wordt vooraf gecommuniceerd.
  De meeste pruverijen zijn (wisselende) hapjes bij horecagelegenheden. Te denken aan koffie met iets erbij, een tussengerecht, een lunchgerecht en een borrelgerecht. De meeste drankjes zijn exclusief. Mocht ergens wel een drankje inclusief zijn, dan staat dit vermeld op de voucher die jullie bij de start ontvangen.
  Cadeaubonnen kunnen besteld worden via het contactformulier of door rechtstreeks een mail te sturen naar info@fietsproeverij.nl. I.v.m. de btw-verhoging van 1 januari 2019 en verbetering van het arrangement wordt er bij inlevering van cadeaubonnen uitgegeven voor 1 maart 2019 een toeslag van €10 gerekend.
  Uiteraard houden wij graag rekening met (di)eetwensen. Deze kunnen doorgegeven worden bij de reservering.
  De Drents-Friese Woldroute is geschikt bevonden voor scootmobiel en handbike. De Kolonieroute is met een kleine omleiding ook toegankelijk.