Ervaringen

Ervaringen over de Drentse Fietspruverij:

2 personen
“Ik wil toch even een berichtje sturen, want ik heb de route al meermaals gefietst. Met vrienden uit het westen, maar ook met de buurvrouw en met verschillende vriendinnen uit de buurt heb ik het al gefietst. Elke keer is het weer genieten van de lekkere dingen en de mooie omgeving. Wat is het hier toch mooi. Wat je krijgt wisselt ook. Elke keer weer een verrassing. Tot een volgende keer!!”

Personeelsuitje
“De Drentse Fietspruverij is een hele leuke tocht door een schitterende omgeving. Je fietst van de ene mooie horecagelegenheid naar de andere. We begonnen bij de Wapser Herberg met koffie en gebak, daarna door naar de Tippe voor heerlijke tapas achtige gerechtjes, echt heel leuk, lekker en meer dan genoeg. Tussen de middag naar Grenzeloos voor een soepje met pasteitje en eind van de dag naar het schitterend gelegen Landhotel in Diever. En dat allemaal door een fraaie omgeving!”

2 personen
“De Fietspruverij incl. Wapser wellness gekregen voor ons 12,5 jarig huwelijk! De dag gestart bij de Wapser Herberg. Prima ontvangst door de gastvrouw en gestart met een heerlijk gebakje met koffie! Route uitleg en vervolgens op pad! Richting Frederiksoord voor de eerste stop! Heerlijke plank met hapjes gehad en daarna weer verder. Volgende stop in Doldersum. Heerlijk soepje met hapje erbij. Daarna op naar de laatste stop, Landhotel Diever! Daar heerlijk in de boomgaard gezeten, genietend van de schapen en hapjes en drankjes! Zo lekker dat we eigenlijk niet meer verder wilden gaan. Toch het laatste stukje richting Wapse. Daar genoten van een heerlijke massagebehandeling en sauna. (klein saunaatje achter het hotel) Heerlijk voldaan weer richting huis. Echt een aanrader dit!!”

2 personen
“Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar. Het was een hele mooie fietstocht door de bossen en langs de velden en ook langs een hunebed waarbij er steeds om de 8 kilometer een culinaire verrassing gemaakt werd. Bij alle 4 de stops waren deze allemaal erg lekker. Ik ga even niet verraden wat we hebben gehad maar voor ieder wat wils. Ik ga dit zeker nog een keer overdoen.”

4 personen
“Prachtige route door sterk wisselend landschap. Hebben verschillende dieren gezien, maar ook In een klein gebied een bosperceel, grasland, een aardappelveld, een maisveld en een korenveld en daarbij zelfs nog korenbloemen gespot (jaren geleden voor het laatst gezien). De organisatie was zeer goed. Het emailcontact met de organisator verliep naar wens en de ontvangst op het startpunt was goed. Onze huurfietsen stonden klaar en na koffie/thee en een Drentse kei met slagroom kon de tocht aanvangen. Deze was ca. 32 km lang en verdeeld in 4 ongeveer even lange stukken. Bij alle vier de stops was de ontvangst uiterst vriendelijk en werden ons heerlijke hapjes aangeboden. De routebeschrijving was duidelijk. Kortom: we zouden het zo weer doen. Een aanrader!”

2 personen
“De Drents-Friese Wold route hebben we al drie keer gefietst en elke keer zie je weer wat nieuws. Leuke horecabedrijven met gastvrije bediening en heerlijke hapjes onderweg. Inmiddels ook genoten van de Kolonieroute. We wachten met smart op de volgende route.”

2 personen
“De eerste keer hebben we dit cadeau gekregen. Inmiddels zijn we al een aantal keer geweest en nemen we steeds anderen met ons mee. Leuk dagje uit voor een hele mooie prijs.”

Vrijgezellenfeest 12 personen
“We hebben enorm genoten van deze vrij-gezellige en culinaire dag. Onderweg hadden we veel bekijks door de mooi versierde fiets van de toekomstige bruid.”

Bedrijfsuitje 28 personen
“De meeste collega’s wonen in Friesland, maar ik vond het hoog tijd dat zij eens wat van Drenthe kwamen bekijken. We hebben het enorm getroffen met het weer en hebben hierdoor heerlijk op de terrassen genoten. We waren daardoor wel wat later terug dan gepland, maar niemand vond dat erg. De fietsen die we hadden gehuurd waren prima en het eten was ook lekker! Voor herhaling vatbaar.”

8 personen
“Helaas kon ik als organisator deze dag niet mee. De fietsers zijn net weer terug. Het was wederom heel erg leuk hoor ik!! Bedankt en wie weet tot de volgende keer”

4 personen
“Mijn man en ik hebben tijdens onze vakantie deze fietspruverij al een keer gedaan. Het was ons zo goed bevallen dat we mijn zus en haar man het cadeau hebben gedaan voor de verjaardagen. Natuurlijk gingen we zelf ook weer mee.”

2 personen
“Wat hebben wij genoten van de Fietsproeverij. We waren erg verrast door dit cadeau wat we voor onze trouwdag hebben gekregen. We hebben heerlijk gefietst, het was een aangename temperatuur, en op de terrassen zijn wij goed verzorgd. Hartelijk dank hoor.”

Vriendengroep, 13 personen
“Afgelopen donderdag hebben wij  met onze vriendengroep de Pruuverij gefietst. In 1 woord: Fantastisch!! Het was leuk, een mooie route en leuke “aanlegplaatsen” met hele lekkere hapjes overal! Het was dan ook gelukkig wel droog, dat hielp wel. Dus nogmaals dank voor het regelen (en bedenken) van deze tocht voor ons, we kunnen (en zullen) het iedereen aanraden.”

Familie van 12 personen
“Erg mooi en leuke route. Goed voor elkaar. Complimenten van de familie, alleen maar lof. Eten was heerlijk, echt goed voor elkaar overal. We gaan het goed promoten.”

Gemeente Westerveld
“Vanavond een gezellige en smaakvolle avond gehad dankzij @detippe @DrFietspruverij @landhoteldiever @Grenzeloosenzo @DeWapserHerberg”

2 personen
“Gewoon geweldig even uitrusten met geweldige hapjes en drankjes. Een schitterende omgeving om te fietsen!”

Gezin met 3 volwassen kinderen
“Wij hebben genoten van deze fietstocht! Bij elke tussen stop is het weer een verrassing wat er gepresenteerd wordt. Tijdens het fietsen kun je de beschrijving over de omgeving lezen. Zeker aan te raden!”

4 personen
Al even geleden hebben wij genoten van deze fietstocht! Bij elke tussen stop is het weer een verrassing wat er gepresenteerd wordt. Tijdens het fietsen kun je de beschrijving over de omgeving lezen. Zeker aan te raden!”

Gezin van 5 personen
“Laatst hebben wij met z`n vieren deze route gefietst en geproefd. De route leidt je langs mooie plekjes en bezienswaardigheden in Drenthe waarover je wat kunt lezen in de ontvangen beschrijving. Op vier punten hebben we lekker op het terras in de zon kunnen zitten. De pruverijen waren goed verzorgd, royaal en heerlijk! Het is aan te raden om ruim de tijd te nemen voor deze route zodat je af en toe van de fiets kunt stappen om de omgeving te bekijken. Wij hebben een prachtige dag gehad, doen!

Vriendengroep van 25 personen, incl. 2 kleine kinderen
“Een echte aanrader ook als je in de buurt woont.”

“Zondag 15 juni 2014 de Drentse fietspruverij gefietst. Heel leuk, een pruverij bij verschillende horeca gelegenheden in de regio. Ook een leuke fietstocht. Echt een aanrader, om een dagje te fietsen en te pruven.”
“Vandaag met 25 vledderse mensen de pruverij gefietst. Ook voor mensen die in de buurt wonen een aanrader. Het is echt de moeite waard om deze fietsverrassing eens te doen. Wij hebben ervan genoten! De moeite waard.”

2 personen
“Het was enorm genieten met deze fietspruverij! Bij elke restaurant was het weer een verrassing wat we zouden krijgen. Het heeft ons erg gesmaakt. Op de route kwamen van alles tegen: prachtige natuur (alles stond mooi in bloei) en culturele en historische beelden en gebouwen. Zeker een aanrader.”

2 personen
“Een super leuke fietstocht door historisch, cultureel en culinair Drenthe!”

Meer recensies of zelf eentje achterlaten kan via Zoover of onze contactpagina.