Fietspruverij

Kom genieten van bijzondere fietstochten door prachtige natuur, langs historische monumenten met tussendoor welverdiende pauzes bij de deelnemende bedrijven. Hier kunnen de lekkernijen genuttigd worden, welke inbegrepen zijn in het arrangement.

De Fietspruverij

Een goed gevulde dag met mooie fietsroutes en heerlijkheden. Deze ‘pruverijen’ zijn een verrassing, maar dieetwensen kunnen uiteraard bij de reservering doorgegeven worden. Er zijn verscheidene routes waar uit gekozen kan worden. Bij het startpunt worden er vouchers, welke ingeleverd kunnen worden bij de deelnemende bedrijven, en de route meegegeven.

Er kan alleen of samen worden genoten van dit arrangement, maar ook in groepsvorm is het mogelijk. Een gezellige dag met vrienden, een familiedag of als personeelsfeest. Gelieve vooraf reserveren. In overleg kunnen wij grote groepen een aangepast arrangement aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op.

Fietsen (standaard, elektrische fiets en tandem) kunnen gehuurd worden tegen een meerprijs. De meeste horecabedrijven hebben een oplaadpunt voor de elektrische fiets.

Mogelijkheden

Mocht het niet haalbaar zijn om de route per fiets af te kunnen leggen, maar wilt u toch genieten van de lekkernijen, dan is het mogelijk om per auto naar de locaties te rijden. Alle bedrijven zijn goed te bereiken. Er is dan geen speciale route die u rijdt.

Het is ook mogelijk om in de avond te genieten van pruverijen. Bent u geïnteresseerd in dit aanbod of bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Neem dan contact op.

Belangrijk

Het meedoen is op eigen risico. Te allen tijde moet er aan de verkeersregels gehouden worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade.