Meest gestelde vragen

Reserveren kan telefonisch of per mail:

  • 0521-551278
  • info@fietsproeverij.nl

Bij de startlocatie kan het arrangement worden afgerekend. Hier ontvangen jullie de route en de vouchers.
Groepen kunnen, indien gewenst, een factuur ontvangen.
De cadeaubon wordt vooraf betaald.

Alle routes starten rond 11:00 uur.
De meeste fietsers zijn uiterlijk 17:00 uur weer terug bij het startpunt.

Het arrangement kost €27,50 p.p.
Per route staat beschreven wat deel uitmaakt van het arrangement. Voor cadeaubonnen wordt een klein bedrag voor de administratiekosten gerekend.

Uiteraard houden wij graag rekening met (di)eetwensen. Deze kunnen doorgegeven worden bij de reservering.

Cadeaubonnen kunnen besteld worden via het contactformulier of door rechtstreeks een mail te sturen naar info@fietsproeverij.nl.

De cadeaubon is geldig tot 2 jaar na ontvangst.

De pruverijen zijn een verrassing, maar er kan altijd rekening gehouden worden met (di)eetwensen. Dit kan vooraf worden doorgegeven bij de reservering.
De meeste pruverijen zijn (wisselende) hapjes bij horecagelegenheden. Te denken aan koffie met iets erbij, een tussengerecht, een lunchgerecht en een borrelgerecht.
De meeste drankjes zijn exclusief. Mocht een drankje inclusief zijn, dan staat dit vermeld op de voucher die jullie bij de start ontvangen.

Bij de reservering kunnen ook fietsen gereserveerd worden. De prijzen zijn:

  • Standaardfiets: €10,- p.s,
  • Elektrische fiets: €27,50 p.s.
  • Tandem: €27,50 p.s.

Voor tandems wordt eenmalig €25 gerekend voor bezorgkosten van de fiets(en) bij de startlocatie. Wanneer er niet voldoende elektrische/standaard fietsen voorradig zijn, kan ook voor deze fietsen eenmalig €25 worden gerekend. Dit wordt vooraf gecommuniceerd.

De Drents-Friese Woldroute is geschikt bevonden voor scootmobiel en handbike.
De Kolonieroute is met een kleine omleiding ook toegankelijk.

Het gebruik maken van onze arrangementen is op eigen risico. Te allen tijde moet er aan de verkeersregels gehouden worden. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade.

De routes zijn zorgvuldig uitgezet. Uiteraard kan het een keer voorkomen dat een pad onverwacht niet begaanbaar is, daar hebben wij helaas geen invloed op. Mocht u niet verder komen op de route neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zullen u dan helpen de weg te kunnen vervolgen.